top of page

ENTRENA'T
PER PARLAR

T'imagines poder comunicar les teves idees i projectes?

_MG_7465_edited.jpg

PROGRAMA

L'oratòria és l'art d'emocionar i connectar mitjançant la paraula. Tant li fa si has de parlar davant d'un nombrós públic d'un auditori o classe, o a una sola persona en una entrevista de feina o una cita. Saber parlar adequadament et serà molt útil per comunicar i convèncer.

​És tan important el que dius com la manera com ho transmets. Quan comuniquem emprem tot el cos. La veu i el llenguatge no verbal son fonamentals però no ens podem oblidar del component emocional i de l’ús del llenguatge. 

En les sessions comparteixo eines, idees i experiències que faran que les teves pors no siguin un obstacle. Aprendràs a parlar en públic d'una manera natural i en 12 hores podràs transformar la teva manera de comunicar i gaudiràs de parlar amb la gent. 

OBJECTIUS

  • Refermar la importància de l'ús correcte de la llengua amb una estructura clara del missatge.

  • Dominar el contingut d'un discurs o comunicació per sintonitzar amb el públic receptor.

  • Saber interpretar un text o guió per poder expressar-lo amb el sentit que requereix.

QUÈ ENTRENARÀS?

  • Gestió emocional: domini de les emocions, dels nervis i la por a parlar en públic.

  • Desenvolupar autoconfiança i seguretat: saber com presentar-te davant d'un grup de persones per guanyar la confiança.

  • Construir la teva intervenció: crea i organitza el contingut del teu missatge de principi a fi. Aprèn tècniques per iniciar, desenvolupar, interpretar i finalitzar la teva presentació.

  • La posada en escena: millora del llenguatge verbal (falques aaa ... ehh .... Mmm ... ), llenguatge no verbal (moviment, gesticulació i mirada) i llenguatge paraverbal (ús de la veu, pauses i respiració).

  • Improvisació: la capacitat de tirar endavant i fer front a un imprevist.

  • Diversió: jocs per aprendre passant-ho bé.

  • Pràctiques: per integrar tot el que has après i millorar la forma de comunicar.

_MG_7412.jpg
_MG_7438_edited.jpg

METODOLOGIA

​Les classes són sempre presencials i 100% pràctiques, perquè el parlar només pot cultivar-se mitjançant l’entrenament supervisat i la pràctica. A partir d’una anàlisi inicial obtindrem les eines necessàries que cal treballar a cada cas. Podrem gravar en vídeo o àudio algunes de les sessions per analitzar i veure com transformes la manera d’expressar-te. Un cop fetes les sessions hauràs entrat en l’art de comunicar sense adonar-te’n.

A QUI VA ADREÇAT?

A tothom que hagi de parlar en públic (actors, docents, comercials, executius, monitors, entrenadors, dependentes, atenció al públic, atenció telefònica, entrevistes de feina, polítics, portaveus...) i també per a estudiants que han d’exposar el seus treballs a la classe o auditori.

MODALITATS

CURSOS GRUPALS PER A EMPRESES I INSTITUCIONS

Parlar en públic és cada vegada més important en el món de l’empresa i les institucions perquè contribueix en millorar la interacció social. Per això ofereixo cursos específics adaptats a les necessitats de cada client depenent dels seus objectius.

CLASSES INDIVIDUALS PERSONALITZADES

Traçarem l’itinerari més adequat personalitzant-lo per a tu. En poques sessions aprendràs com afrontar la teva presentació davant del públic. Les classes comencen i acaben quan tu ho vols perquè no hi ha un mínim d’hores obligatòries.

_MG_7458_edited.jpg

A partir d'aquí, tu tens la paraula.

No ho dubtis, tens molt a dir!

bottom of page